Auteur Topic: V4.0.2_7Nov2015  (gelezen 1252 keer)

Offline Leo_C

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Like Status: +0/-0
V4.0.2_7Nov2015
« Gepost op: september 08, 2016, 06:46:58 pm »
Hoi forumleden,

Ik had "V4.0.2_7Nov2015" vorige week geinstalleerd, maar deze gaf een probleem bij het bekijken van *.JPG afbeeldingen.
Ik kreeg de afbeelding wel gewoon in mijn preview scherm te zien, maar als ik de afb. volledig wilde bekijken, werd het beeld zwart.
Wanneer ik dan weer op de returnknop drukte kwam het oorspronkelijke beeld weer terug, in het preview scherm.
Ik heb dit geprobeerd met div. jpg afbeeldingen, en het was bij elke afb. dezelfde ervaring.

Ik bezit de Med1000X3D.

Iemand anders ook deze ervaring, of hebben jullie dit niet gecontroleerd ?

Ik heb nu weer de voorgaande versie V4.0.0_2Jan_2015 geinstalleerd, en deze heeft niet dit probleem.


Greetz,

Leo_C

Offline bruce the boss

  • Active Member
  • **
  • Berichten: 97
  • Like Status: +0/-1
Re: V4.0.2_7Nov2015
« Reactie #1 Gepost op: september 08, 2016, 08:06:34 pm »
Waarom neem je niet de laatste (beta)  versie?

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,17776.0.html

Draait bij mij zonder problemen.


Offline Leo_C

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Like Status: +0/-0
Re: V4.0.2_7Nov2015
« Reactie #2 Gepost op: september 08, 2016, 09:34:50 pm »

Hi Bruce,


Ik ben altijd huiverig met BETA versies, ik wacht liever enkele maanden tot een jaar, voordat ik een update probeer.

Vandaar dat ik nu ook pas de "V4.0.2_7Nov2015" probeerde, met dit tegenvallende resultaat.

Maar welke mede8er heb jij, en heb je gekeken of het probleem wat ik schetste, bij jou niet voorkomt ?

Bij voorbaat dank,

Leo_C