Auteur Topic: Geen AP gevonden MED800X3D  (gelezen 2927 keer)

Offline Pollewop

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Like Status: +0/-0
Geen AP gevonden MED800X3D
« Gepost op: juni 10, 2014, 11:52:19 am »
Het laatste topic dat ik hierover kon vinden was van 2012 dus ik hoop dat er ondertussen oplossingen zijn voor mijn probleem.

Ik heb een ( nieuwe) MED800X3D met de voorgemonteerde PCIE antenne.
De router is een Netgear35

De Mede8er zegt telkens weer dat hij geen AP kan vinden terwijl het Netwerk toch echt actief is.
Ik heb de mede8er zelfs teruggezet naar de fabrieks instellingen en ben weer helemaal opnieuw begonnen maar ook zonder het gewenste resultaat.
Via de kabel komt de mede8er wel gewoon op internet.
De firmware is bijgewerkt.
De antenne zit goed aangesloten en vastgedraaid.
Ook via de WPS knop op de router lukt het niet, dan krijg ik van de mede8er de melding dat de test is mislukt.

Wie weet de oplossing?

Rob

Offline Flying_high

  • Experienced Member
  • ***
  • Berichten: 202
  • Like Status: +1/-1
Geen AP gevonden MED800X3D
« Reactie #1 Gepost op: juni 10, 2014, 12:16:50 pm »
Staat je SSID op zichtbaar?
Mede8er MED800X3 3Tb
Firmware 3.01
Wireless keyboard MED2KEY
Samsung UE46B7020
Marantz SR 7007
Philips FB825
van den Hul CS-122
B&W CC6 Center
Rel Q200E sub (5.1 & main)
Kenwood surr. sp.
Logitech Harmony One
Philips FB821
van den Hul CS-122

Offline Pollewop

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Like Status: +0/-0
Re: Geen AP gevonden MED800X3D
« Reactie #2 Gepost op: juni 11, 2014, 11:01:08 am »
@Flying High,
bedankt voor je reactie, ja het SSID is zichtbaar.

Offline Maasbommel

  • Mede8er Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 5195
  • Like Status: +138/-12
Re: Geen AP gevonden MED800X3D
« Reactie #3 Gepost op: juni 11, 2014, 05:46:25 pm »
Heb je de PCIE optie aangezet in setup?

Offline Pollewop

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Like Status: +0/-0
Re: Geen AP gevonden MED800X3D
« Reactie #4 Gepost op: juni 12, 2014, 06:45:15 pm »
@Maasbommel,

dat het zo simpel kon zijn had ik niet kunnen vermoeden, jammer dat de handleiding daar niet duidelijk in is.
PCIE aangezet en direct alle AP's uit de hele buurt zichtbaar.

Thx

Rob

Offline Maasbommel

  • Mede8er Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 5195
  • Like Status: +138/-12
Re: Geen AP gevonden MED800X3D
« Reactie #5 Gepost op: juni 12, 2014, 07:20:50 pm »
Rob,

Goed om te horen dat dat het was en ja - eens, kan duidelijker in de handleiding.

groet,
Maasbommel