Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Algemene Discussie / Re: Windows 10 update - mappen niet meer deelbaar
« Laatste bericht door Chiellie76 Gepost op december 10, 2018, 08:40:22 pm »
Hoi Medelid,

helaas is het nog niet gelukt om mijn bestanden te delen via Windows 10 Home edition.

de SMB 1.0/CIFS server staat aangevinkt (aan) en alle mappen die ik gedeeld wil hebben staan ook gedeeld.

Kan het misschien iets te maken hebben met Bitdefender (legale versie  ;)) of met Bitdefender VPN?

Ik had ook al gekeken bij 'eigenschappen van Internet' ► tabblad 'Verbindingen' ► LAN instellingen ► en daar proxyserver voor uw LAN-netwerk gebruiken aangevinkt (had in het verleden geholpen), maar helaas ook geen succes.

Als iemand nog een idee heeft hoor ik het graag ☺.

gr. Chiellie76
2
Algemene Discussie / Re: Windows 10 update - mappen niet meer deelbaar
« Laatste bericht door Medelid Gepost op december 06, 2018, 09:16:26 pm »
Hoi Chiellie,

Desgewenst kan SMB ook weer aan, misschien wil je dat wel ??
lees verder mijn antwoord bij onderstaande link


http://www.mede8erforum.eu/index.php/topic,24148.msg39090.html#msg39090


Laat maar weten wat je er van vindt
Groet
Medelid
3
Algemene Discussie / Windows 10 update - mappen niet meer deelbaar
« Laatste bericht door Chiellie76 Gepost op december 05, 2018, 12:01:38 pm »
Goede middag,

ik weet dat sinds W10 update versie 1709 de SBMv1 eruit is gegooid en je zo niet meer kan delen.

Ik weet ook dat jij bij iedere schijf / map je bij delen die kan instellen als individuele schijf / map.

Nu staat alles gedeeld maar krijg niks te zien ...

Gebruik ook een Netgear router R7000.

Iemand enig idee of ik iets over het hoofd zie of vergeten ben om in te stellen?

Hoor graag.

Chiellie76

 
4
Technische Problemen / Re: Lege mappen
« Laatste bericht door Ronaldo Gepost op november 28, 2018, 02:43:33 pm »
Ik heb de nieuwste versie van NFS Manager geïnstalleerd en mijn map voor films opnieuw gedeeld.
De bestaande versie ervan wou om "veiligheidsredenen' zichzelf niet meer openen.
Daarom weet ik niet zeker of het sharen/exporteren van de map helemaal correct gebeurd is. Ik vond hier op het forum of op het internet er geen informatie over. Nochtans bestaat er voor zover ik me herinner er ergens een topic over.

Ik heb niet heel veel mogelijkheden om te testen maar op het eerste gezicht schijnt het dat mappen die gemaakt zijn voor de update wél correct werken en mappen van na de update van het OS niet.

Iemand een idee waar dat aan zou kunnen liggen?

Edit (alweer) : ik weet nu zeker dat de nfs manager slecht geconfigureerd is want ik kan geen enkele film nog afspelen.
5
Technische Problemen / Lege mappen
« Laatste bericht door Ronaldo Gepost op november 27, 2018, 07:59:53 pm »
Hallo iedereen

Na jaren geweldig tevreden te zijn van mijn Med600X3D speler duikt er plots een probleem op.

Nieuwe mappen met films en ondertitels die ik toevoeg lijken leeg. De mede8er is een week of twee niet gebruikt geweest. Hij is ook van de stroom afgekoppeld geweest in die periode. Daarvoor werkte alles prima.

Als ik nu een film toevoeg aan de map die ik daarvoor gebruik, lijkt de map leeg. Op de pc is het bestand wel zichtbaar. Ik heb ook in het menu "alle types bestanden tonen" aangevinkt.

Ik kan het bestand niet afspelen en ook niet bewerken. Als ik via het menu bewerken kies, krijg ik de melding "no video file found". Ik heb ook al eens geprobeerd van een nieuwe map te maken en daar de bestanden in te zetten en dan opnieuw toevoegen maar dat helpt ook niet.

Op het forum en het internet heb ik al gezocht maar ik vind geen oplossing. Alle hulp zou zeer welkom zijn.

Alvast bedankt

Ronaldo

Edit : de mede8er is met een netwerkkabel via een router aangesloten op een iMac en ik gebruik NFS.

Edit 2 : ik besef net dat er ook software update is geweest. Misschien is er een probleem met NFS manager.
Ik zal dit morgen eens bekijken. Misschien verplaatst een moderator dit topic best naar het mac subforum.
Ik hou jullie op ;de hoogte,
6
Technische Problemen / mede8er
« Laatste bericht door pelang Gepost op november 21, 2018, 01:35:54 pm »
hallo  ik krijg maar geen filmbeschrijving bij mijn films. Ik gebruik yamj.
wie kan mij aub daarbij helpen
7
YamJToMede8er (Y2M) / Re: MovieMeterRestPlugin
« Laatste bericht door Schaapie Gepost op november 16, 2018, 11:34:54 am »
@kummel, loadercoder (en anderen)
De source van mijn plugin is wel beschikbaar.

https://github.com/SiWoC/MjbMovieMeterRestPlugin

Verder het betere "leenwerk" van deze denk ik.

https://github.com/Omertron

Is alweer een tijd geleden dat ik hieraan werkte. Bij mij werkt het nog steeds naar behoren.

Schaapie
8
Technische Problemen / Re: Geen beeld, wel geluid en ondertiteling
« Laatste bericht door afarensis Gepost op november 15, 2018, 09:36:40 pm »
Inmiddels zelf ontdekt wat de reden is. De mede8er kan het formaat X265 niet aan. Dus toch wat gedateerd v.w.b. updates.
9
Technische Problemen / Re: Geen beeld, wel geluid en ondertiteling
« Laatste bericht door afarensis Gepost op november 08, 2018, 02:47:13 pm »
Bedankt voor je reactie en tip.

Zojuist uitgevoerd, maar helaas, heeft niet geholpen...
Ik realiseerde mij overigens niet dat je daarna 'alle' instellingen weer opnieuw in moet stellen, maar goed, uiteindelijk wel weer gelukt...

Ook met andere hdmi-kabel hetzelfde probleem...

Zou het er dan toch mee te maken kunnen hebben dat de ondersteuning/updates al een tijd niet meer worden uitgebracht? En een al wat ouder apparaat. Bij nader inzien is de speler iet minder oud, ongeveer 4.5 jaar.
10
Algemene Discussie / Re: Thecus N5550 versus Mede8er
« Laatste bericht door eddeheer Gepost op november 07, 2018, 03:57:56 pm »
Sorry de print screen vergeten
Bij deze alsnog
Pagina's: [1] 2 3 ... 10